Kerstmarkt in 'Vechtweelde'

dsc00816jpg

Voor het eerst waren we bij tuincentrum Vechtweelde om kerstinkopen te doen. Het gemakkelijk te bereiken tuincentrum beschikt over een leuk tuincafé, waar we gezellig bij elkaar konden zitten.

Dit keer was de opkomst met 26 gasten verrassend goed. Ze werden door 11 vrijwilligers van huis opgehaald en naar het tuincentrum vervoerd. Daar stonden de nodige gehuurde rolstoelen klaar om onze gasten comfortabel te kunnen vervoeren.

Rond 14:00 uur arriveerden onze gasten in het tuincafé, dat voor een groot deel voor ons gereserveerd was. Nadat iedereen een plekje gevonden had werden de bestellingen opgenomen en kreeg iedereen een kopje koffie of thee met een heerlijk gebakje.Tegen halfdrie maakte iedereen aanstalten om de kerstmarkt te gaan ontdekken.

Na een uurtje winkelen keerde onze gasten weer terug in het tuincafé om nog een glaasje frisdrank of wijn te gebruiken. En zo eindigde een gezellige middag en begaf iedereen zich weer huiswaarts.

 

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen