Kaffee Kuchen Konzert Gooise Operette

kaffee-kuchen-konzert-afbeelding-2jpg

Alweer voor het derde opeenvolgende jaar reisde de Zonnebloem Hilversum-Zuid op een mooie zondag met 23 gasten en 8 vrijwilligers af naar het Kaffee Kuchen Konzert in Huizen.

Ook dit jaar hadden we de keuze om naar Almere of Huizen te gaan; het werd weer de inmiddels vertrouwde Thomaskerk, omdat hier drie grote, ruime tafels met een mooi uitzicht op het podium voor ons gereserveerd konden worden. Ook de mogelijkheid om onze rolstoel gebonden gasten mee te nemen en een fijne plek voor ze te vinden maakte de keuze voor Huizen eenvoudig.

De voorstelling van de Gooise Operette is temeer zo aantrekkelijk omdat de leden van het koor vrijwel alles zelf doen: de werkzaamheden variëren van de opbouw van de zaal tot en met het schenken van thee en koffie en serveren van heerlijk gesorteerd gebak in de beide pauzes. Gedurende de 2epauze werden we zelfs extra getrakteerd op een advocaatje met slagroom en dat werd natuurlijk enorm gewaardeerd.

De voorstelling ging rond 14:45 uur van start en al snel zat de stemming er goed in door het enorme enthousiasme waarmee koor, dirigent en pianist de verschillende muziekstukken ten gehore brachten. De koorleden waren prachtig gekleed en de kwaliteit van de muziek stond op een hoog niveau.

Nadat de Gooise Operette meerdere toegiften had gegeven, kwam rond de klok van 17:00 uur een einde aan een zeer gevarieerde muzikale zondagmiddag. De gezichten en reacties van onze gasten waren het bewijs, dat ze er op en top van genoten hadden.

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen