Bootocht Vecht

dsc00992jpg

Op vrijdag 26 april reisde de Zonnebloem Hilversum-Zuid met maar liefst 38 gasten en 15 vrijwilligers naar Maarssen om een gezellige boottocht over de Vecht te gaan maken.

Dit jaar vond de boottocht over de Vecht al in april plaats. Een maand waarin het weer soms ook flink kan tegenvallen. Maar de weergoden waren ons opnieuw goed gezind. Bij ons vertrek was het nog tamelijk fris, maar al snel verscheen de zon en hadden we evenals vorige jaar prachtig vaarweer.

De belangstelling was erg groot en dat kwam mede doordat de Rotary Club, afdeling Hilversum een flinke bijdrage in de kosten voor haar rekening had genomen: een prachtig gebaar!

De bemanning benedendeks bestaande uit twee sympathieke dames zorgde ervoor dat het onze gasten en vrijwilligers aan niets ontbrak: koffie, thee, heerlijk gesorteerd gebak en later nog een frisdrankje of zelfs het geliefde advocaatje met slagroom.

De kapitein van de ‘River Cloud’ vertrok om 13:30 uur en trakteerde onze gasten en vrijwilligers op een prachtige tocht over de Vecht, waarbij hij regelmatig interessant commentaar gaf bij het passeren van de fraaie oude panden en lommerrijke tuinen.

Tegen half vijf keerden we weer terug in Maarssen en van de blijde gezichten van iedereen viel wel af te lezen dat men bijzonder van deze middag genoten had.

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen