De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen

dsc01030jpg

Opnieuw reden we richting Maarssen, dit keer om met 22 gasten en 8 vrijwilligers voor het eerst pannenkoeken te gaan eten bij de Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen.

We hadden tijdens onze autorit naar Maarssen enigszins bewolkt weer, maar bij aankomst brak het zonnetje al snel door.

Omdat het bij aanvang niet duidelijk was of het buiten te fris zou zijn, besloten we om toch maar binnen plaats te nemen aan een drietal gezellige, voor ons gereserveerde tafels.

De organisatie stelde ons in staat om met onze gasten tot voor de ingang te komen, zodat het met behulp van een armpje goed mogelijk was om al onze gasten naar binnen te begeleiden.

De aardige bediening begon met het opnemen van een bestelling voor een drankje waarna de gasten en vrijwilligers met behulp van een formuliertje hun keuze uit een assortiment van zes verschillende pannenkoeken konden opgeven. Dit systeem werkte heel efficiënt en zorgde ervoor dat de pannenkoeken snel uitgeserveerd konden worden.

De sfeer zal er al snel in en iedereen genoot van zijn of haar pannenkoek. Intussen werd het weer steeds beter en enkelen waagden zich op het terras met uitzicht op de fraaie Maarsseveense Plassen. Nadat de pannenkoeken op waren, konden de gasten en vrijwilligers nog een drankje bestellen.

Rond de klok van 14:00 uur kwam er een einde aan een gezellige middag in Maarssen en begaf iedereen zich weer huiswaarts.

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen