Zomerbingo

dsc01049jpg

Op woensdag 19 juni 2019 was er weer een bijzonder gezellige zomerbingo in de Zoutkeet te Hilversum. De opkomst was met 22 gasten en 15 vrijwilligers boven verwachting.

De weersvoorspellingen beloofden behoorlijk onstuimig weer voor deze woensdagmiddag, maar achteraf bleken de weergoden ons toch nog behoorlijk goedgezind.

Rond 13:15 uur arriveerden de eerste gasten met hun vrijwilliger in de Zoutkeet.

Nadat de gasten een plekje gevonden hadden aan een van de tafels, kregen ze een lekker kopje koffie of thee met een heerlijk petit fourtje.

Tegen kwart over twee was iedereen binnen en kon de bingo onder leiding van het enthousiaste bingoteam van start gaan. De cadeautafel was goed gevuld met bijzonder originele geschenken en al snel was het raak en kon de eerste gast, begeleid door haar vrijwilliger, een leuke verrassing uitzoeken.

Tegen 14:45 uur was het tijd voor een eerste pauze waarin iedereen een lekker frisdrankje of advocaatje met slagroom geserveerd kreeg. Ook waren er heerlijke stukjes kaas en Kips leverworst.

De tweede bingoronde vloog voorbij en eindigde tegen kwart voor vier. Tijd voor een lekker roomijsje of waterijsje.

Tijdens de laatste bingoronde mochten de gasten, die nog niets gewonnen hadden, ook een cadeau uitzoeken hetgeen zeer gewaardeerd werd.

Rond 16:30 uur keerden de gasten en hun begeleiders moe maar voldaan huiswaarts.

 

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen