High Tea in Nieuw Kerkelanden

dsc01115jpg

Op vrijdag 15 november 2019 werd door de Zonnebloem Hilversum-Zuid een uitgebreide high tea met muzikale begeleiding georganiseerd in Nieuw Kerkelanden te Hilversum.

Dit gezellige uitstapje met een uitgebreid nostalgisch muzikaal programma van entertainer de heer Van de Born werd mogelijk gemaakt door de RIKI-Stichting.

Tegen 13:45 uur arriveerden de eerste gasten in de hal van Nieuw Kerkelanden, waar ze door vrijwilligers opgevangen en naar boven begeleid werden.

De grote zaal, welke door Nieuw Kerkelanden beschikbaar gesteld was, was rond 14:00 uur gezellig vol met naar schatting zo’n 80 aanwezigen. Ook drie rolstoel gebonden gasten vonden een mooie plek, waar ze het optreden van de heer Van de Born goed konden volgen.

De gasten kregen eerst koffie, thee en heerlijke lekkernijen; het serveren van de drankjes en hapjes werd door Sodexo verzorgd, waarbij de Zonnebloem vrijwilligers ook een zeer actieve rol vervulden.

Vóór de pauze werden de gasten en vrijwilligers op muzikaal gebied mee teruggevoerd naar hun jeugd en beginjaren van volwassenheid. Hierbij werd gebruik gemaakt van uitgebreid fotomateriaal.

Tijdens de eerste pauze werden advocaatjes met slagroom en diverse frisdranken geserveerd, waarna de heer Van de Born aan het tweede deel van zijn programma begon.

Hierbij kwam de komst van radio en televisie aan bod en werden de gasten getrakteerd op onder meer Willeke Alberti en André Rieu met een schitterende vertolking van het Ave Maria.

Rond de klok van half vijf kwam er een einde aan het gevarieerde programma van de heer Van de Born en kreeg iedereen nog een drankje met een sandwich aangeboden.

Daarmee kwam een bijzonder leuke middag aan een eind en begaf iedereen zich moe maar voldaan weer huiswaarts.

De vele enthousiaste reacties maakten duidelijk dat de high tea goed in de smaak gevallen was.

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen