De Meentboerderij

dsc01070jpg

Bij prachtig weer begaven we ons op 22 augustus 2019 op weg naar De Meentboerderij. Met 19 gasten en 8 vrijwilligers was het goed toeven in de gezellige zijvleugel van deze locatie.

Rond 13:15 uur arriveerden de eerste gasten en tegen 13:30 hadden de meeste gasten wel een leuk plekje gevonden aan een van de drie grote tafels in de gereserveerde zijvleugel.

Al gauw werden de bestellingen, een kopje thee of koffie met een heerlijk stuk appelgebak met slagroom, uitgeserveerd en was iedereen gezellig met elkaar in gesprek.

De gezelschapsruimte was lekker koel doordat de openslaande deuren voor een goede ventilatie zorgden.

Halverwege de middag gaf een deel van het gezelschap te kennen dat ze graag even naar buiten wilde om naar de dieren te gaan kijken of op het zonnige terras van de omgeving te genieten.

Rond de klok van drie uur was het tijd om binnen nog een afsluitend drankje te gebruiken en tegen vieren kwam er een eind aan een bijzonder geanimeerde middag, welke door de gasten en vrijwilligers enthousiast werd ontvangen.

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen