Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan tuincentrum Ockenburgh.

Verslag 19 november 2019.

Dinsdag 19 november brachten 18 gasten en 14 vrijwilligers een bezoek aan tuincentrum Ockenburgh ivm de kerstshow. De gasten waren opgehaald met de auto van onze behulpzame vrijwilligers.

Er stonden rolstoelen gereed die waren gehuurd bij de Vegro via mijnzonnebloem.nl.

Rond 9.45 was een ieder aanwezig en konden wij het tuincentrum gaan bekijken. De helft van de personen ging eerst naar het restaurant waar zij een kopje koffie met een heerlijk gebakje konden nuttigen. De andere helft begon met het bekijken van alle verlichte kerstbomen en aanverwante kerstartikelen. Ook waren er diverse opstellingen van poppen in winter en kerstsfeer met een muziekje.

En natuurlijk waren er planten en diverse andere dingen. Het zag er allemaal zeer verzorgd en gezellig uit.

Rond 10.45 was er de wisseling in het restaurant en rond 12.00 uur verliet een ieder met een plantje (geschonken door de afdelingen) en goede zin weer het tuincentrum. Het was weer een gezellige activiteit geweest voor gast en vrijwilliger.

Jolanda Bimmel

0174-625941
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?