Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Artis

20180608142503jpg

Een middagje Artis op uitnodiging van Van Lanschot Kempen Bankiers

Op vrijdag 8 juni jl. waren 9 gasten van onze afdeling uitgenodigd door Van Lanschot Kempen Bankiers om een middagje mee te gaan naar Artis. Wim, Thea en Marjolein hebben de gasten per auto naar Artis gereden. Daar aangekomen werden ze door 9 medewerkers van de kantoren in Den Bosch en Amsterdam van harte welkom geheten en nadat de gasten en medewerkers gekoppeld waren zijn ze naar het restaurant gegaan voor een kopje koffie/thee met een lekker stukje appelgebak. Tijdens dit half uurtje konden ze elkaar een beetje beter leren kennen en zijn ze, na een sanitaire stop, op weg gegaan om de dieren te bekijken. Ze hebben het voeren van de leeuwen gezien, zijn bij de olifanten, giraffen en zebra’s langs geweest. Ook hebben ze bij de gieren het voer moment meegemaakt. Daarna zijn ze via de zeeleeuwen naar de pinguïns gelopen en hebben daar ook gezien hoe ze met de hand werden gevoerd. Voordat ze voor een “borreltje” naar de 2 Cheeta’s gingen hebben ze gezien hoe de zeeleeuwen gevoerd werden. Daarna lekker naar binnen, want het weer was niet zo denderend. Maar af en toe een kleine regenbui deed de pret niet drukken. Tijdens de borrel werd er gezellig nagepraat over het bezoek en rond de klok van 5 uur werden onze gasten naar de uitgang begeleid en was deze leuke middag ten einde. Nadat iedereen weer in de auto had plaats genomen kon men weer huiswaarts keren. De gasten en de chauffeurs hebben enorm genoten van deze middag naar Artis.

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken