Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht

photo-2019-04-25-16-12-16jpg

Afdeling Hoofddorp is door Badhoevedorp uitgenodigd om met 9 gasten mee te gaan voor een boottocht naar SS Rotterdam.

Om half 12 hebben we ons verzameld bij de Schuilhoeve in Badhoeedorp.

De chauffeur zou een mooie route door de Linge rijden maar omdat hij te laat was ging dat helaas niet door.

Op de boot werden we verwelkomd met een glaasje prosecco of fris. Daarna een high tea die heel goed verzorgd was. Voor een ieder wat wils.

Na afloop nog even de gelegenheid om op het dek te kijken en in het zonnetje te zitten. Wat een mooie boot en wat een mooi uitizcht over Rotterdam.

Om kwart voor vijf weer in de bus en we hoopten dan chauffeur nu de route nam van de Linge, maar helaas. Dus stonden we op de snelweg meteen in de file en werd het een rit van bijna 3 uur.

Al met al een hele gezellige dag maar eigenlijk een te lange rit voor de gasten

Thea Hofstra

 

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken