Onder de Platanen, Spaarnwoude

img122331628jpg

Dinsdag 28 mei en woensdag 5 juni zijn we met een grote groep naar Zorgboerderij Onder de Platanen in Spaarnwoude geweest. Onderweg er naartoe hadden we 5 juni heel veel regen. Dat beloofde niet veel goeds. 

We werden ontvangen met koffie en zelfgemaakte appeltaart. Gelukkig klaarde het weer op en konden we aan de puzzeltocht beginnen. Na de puzzeltocht hebben we heerlijke pannenkoeken gegeten en een softijsje toe. Daarna zijn we buiten gaan zitten voor een drankje.

We hebben genoten van een gezellige dag.

Wil voor den Dag

 

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken