Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Museum BroekerVeiling, Broek op Langedijk

img3402jpg

Op zaterdag 29 juni hebben we met 30 gasten op uitnodiging van Rotary Heerhugowaard/Langedijk een bezoek gebracht aan Museum BroekerVeiling, Broek op Langedijk.

We werden ontvangen door een groot aantal leden van de Rotary, die de rest van de dag onze gasten hebben begeleid. Na een uitgebreide lunch en kennismaken werd de groep in tweeën gedeeld. De ene groep startte met een bezoek aan de veilinghal waar iedereen mee kon doen aan het bieden, wat af en toe heel hilarisch was!

De andere groep met een boottocht langs de vele eilandjes waar vroeger de tuinders met hun boot de handelswaar naar het veilinggebouw vervoerden.

Nadat er gewisseld was werd het tijd voor een drankje. Maar voordat er afscheid genomen werd kregen we als verrassing nog een mooie modeshow met klederdrachten uit de omgeving.

Het was een prachtige dag met heel veel dank aan de leden van de Rotary.

Alie van Geelen

 

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken