Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Samenloop voor Hoop 2019

38a15396-2c57-41f0-adea-4617452d34a2-kopie-2jpg

22 en 23 juni heeft voor de 2e keer het evenement Samenloop voor Hoop plaatsgevonden in Hoofddorp. Het was weer een groot succes.43 teams en 976 deelnemers hebben o.a. mee gedaan aan de 24 uurs estafette rond de Toolenburgerplas. Dit allemaal voor iedereen die te maken heeft met kanker. De opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding voor onderzoek. De kaarsenceremonie maakte veel indruk. Naast het parcours stonden plm. 3000 zakken met daarin een brandende kaars. Op de zak konden mensen een wens of persoonlijke boodschap schrijven.  

Een aantal vrijwilligers van de Zonnebloem hebben een bijdrage geleverd door o.a.de kaarsenzakken te vouwen en langs het parcours te zetten en te helpen bij de kinderloop op zondag.

Het was een mooi en indrukwekkend weekend met de geweldige opbrengst van €141.291,-

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken