Blije gasten en vrijwilligers

bloemetjejpgjpg

Het is op dit moment moeilijk contact te houden met de gasten. Natuurlijk wordt er veel gebeld en worden er kaartjes gestuurd maar je wilt zo graag iets doen.

Daarom is besloten om op gepaste afstand een plantenbakje te brengen naar onze ruim 200 gasten. En dat is een groot succes geworden.

Mevrouw Somkid van Somkido planten&bloemen, Nieuw-Vennep heeft prachtige plantenbakjes samengesteld. Haar man was gelukkig bereid de bakjes met de vrachtwagen af te leveren bij een van onze vrijwilligsters. Waarvoor onze dank aan beiden!

Vandaaruit uitgedeeld onder vrijwilligers die de bakjes naar de gasten hebben gebracht. Op deze manier hebben een aantal vrijwlligers ook weer even contact met elkaar gehad.

De reacties van de gasten was hartverwarmend. Laten we hopen dat we dit jaar nog iets voor de gasten kunnen betekenen. Voor nu is het belangrijk ons aan te passen aan de regels en wensen dat iedereen gezond blijft.

Alie van Geelen

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken