Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Blije gasten en vrijwilligers

bloemetjejpgjpg

Het is op dit moment moeilijk contact te houden met de gasten. Natuurlijk wordt er veel gebeld en worden er kaartjes gestuurd maar je wilt zo graag iets doen.

Daarom is besloten om op gepaste afstand een plantenbakje te brengen naar onze ruim 200 gasten. En dat is een groot succes geworden.

Mevrouw Somkid van Somkido planten&bloemen, Nieuw-Vennep heeft prachtige plantenbakjes samengesteld. Haar man was gelukkig bereid de bakjes met de vrachtwagen af te leveren bij een van onze vrijwilligsters. Waarvoor onze dank aan beiden!

Vandaaruit uitgedeeld onder vrijwilligers die de bakjes naar de gasten hebben gebracht. Op deze manier hebben een aantal vrijwlligers ook weer even contact met elkaar gehad.

De reacties van de gasten was hartverwarmend. Laten we hopen dat we dit jaar nog iets voor de gasten kunnen betekenen. Voor nu is het belangrijk ons aan te passen aan de regels en wensen dat iedereen gezond blijft.

Alie van Geelen

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken