Kerstattentie

kerst2021pakketjpg

2021 weer een jaar met veel Coronaperikelen, wat tot gevolg had dat we als Zonnebloem weinig konden ondernemen met de gasten.

Dus veel bellen, kaartjes sturen en als het mocht op bezoek. In september dachten we even dat het de goede kant opging maar was helaas weer van korte duur.

Toch blijven de vrijwilligers en activiteitencommissie bedenken wat er gedaan kan worden om de gasten te laten weten dat we ze niet vergeten!

Zo werd er ook dit jaar 175 kerstattenties rondgebracht. Nu in de vorm van een Kerstbrood, die voor een leuk prijsje werd geleverd door Bakker Gerard, Hoofddorp. En kregen we dankzij de inzet van Paul Hesp van Albert Heijn XL, Burgemeester van Stamplein, Hoofddorp de roomboter gedoneerd. Samen met servetten en op de kaart een gedicht werd er een mooi pakket van gemaakt. 

Leuk om te doen en fijn dat dit zo gewaardeerd wordt door de gasten.

Het bestuur was van mening ook de 55 vrijwiiligers en chauffeurs een blijk van waardering te geven door een mooie kaart en een pakje Kanjer-stroopwafels.

Op naar een mooi 2022 en hopelijk volgend jaar een overzicht van veel activiteiten!

Alie van Geelen

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken