Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstattentie

kerst2021pakketjpg

2021 weer een jaar met veel Coronaperikelen, wat tot gevolg had dat we als Zonnebloem weinig konden ondernemen met de gasten.

Dus veel bellen, kaartjes sturen en als het mocht op bezoek. In september dachten we even dat het de goede kant opging maar was helaas weer van korte duur.

Toch blijven de vrijwilligers en activiteitencommissie bedenken wat er gedaan kan worden om de gasten te laten weten dat we ze niet vergeten!

Zo werd er ook dit jaar 175 kerstattenties rondgebracht. Nu in de vorm van een Kerstbrood, die voor een leuk prijsje werd geleverd door Bakker Gerard, Hoofddorp. En kregen we dankzij de inzet van Paul Hesp van Albert Heijn XL, Burgemeester van Stamplein, Hoofddorp de roomboter gedoneerd. Samen met servetten en op de kaart een gedicht werd er een mooi pakket van gemaakt. 

Leuk om te doen en fijn dat dit zo gewaardeerd wordt door de gasten.

Het bestuur was van mening ook de 55 vrijwiiligers en chauffeurs een blijk van waardering te geven door een mooie kaart en een pakje Kanjer-stroopwafels.

Op naar een mooi 2022 en hopelijk volgend jaar een overzicht van veel activiteiten!

Alie van Geelen

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken