Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

activiteiten 2022

We zijn al bijna op de helft van 2022 en hebben gelukkig ook alweer verschillende activteiten kunnen organiseren.

We zijn begonnen met het 25 jarig jubileum te vieren van vrijwilligster Ineke van Huis op 1 februari.

Op maandag 28 en dinsdag 29 maart hebben 70 gasten kunnen genieten van een prachtig Keukenhof en met mooi weer! Met natuurlijk koffie en gebak en een heerlijke lunch.

Woensdag 6 april op locatie De Ark en op zaterdag 9 april bij locatie Bouwmensen mocht er weer een bingo georganiseerd worden. Het was weer als vanouds met heerlijke hapjes en mooie prijzen.

Op dinsdag 31 mei hebben 65 gasten en 10 vrijwilligers genoten van een drie uur durende rondvaart door Het Groene Hart van Zuid Holland. Gelukkig mooi weer zodat er veel gasten op het dek konden genieten van zon en prachtige omgeving. Ook hier mocht de koffie, gebak en een heerlijke lunch niet ontbreken. 

Een aantal vrijwilligers maken met hun gasten ook kleinschalige activiteiten, zoals een bezoek aan Ranzijn met een 12-uurtje voor €5,-

Voor de komende maanden staan er ook weer een aantal activiteiten op het programma.

 

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken