Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vakantie Lunteren!! Wat een succes!!

photo-2022-08-24-14-18-35-1jpg

Eindelijk kon er weer een vakantie georganiseerd worden door de regio. 33 gasten en 13 vrijwilligers gaan op 25 juli richting zorghotel Het Bosgoed in Lunteren. Waarvan 4 gasten en 3 vrijwilligers van afdeling Hoofddorp. Rond de middag de aankomst, kennismaken onder genot van een kop koffie en verdelen van de kamers. Vanaf het begin zat de stemming er goed in tussen zowel de gasten als de vrijwilligers. En werd er door iedereen mee gedaan aan activiteiten, ochtendgymnastiek, spelletjes en het maken van de puzzel. Donderdagavond zorgde een zanger voor een gezellige avond. De zanger genoot er zelf zo van dat hij een uur langer is gebleven!. Wat betreft eten en drinken was het ook een grote verwennerij. Kortom een week om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar!

Thea Hofstra-Deschan

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken