Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaasmiddag

1000006465jpg

Gezellige sinterklaasmiddag

Op 24 november hebben we met 62 gasten het Sinterklaasfeest gevierd. Iedere gast bracht 2 pakjes mee: 1 nieuw en 1 “recycle” (iets uit eigen bezit). De Zonnebloem voegde daar nog een aantal pakjes aan toe.  Onder het genot vaneen hapje en een drankje werd het sinterklaasspel gespeeld, waarbij door middel van het gooien van een dobbelsteen pakjes gewonnen maar ook verloren konden worden.

Halverwege het spel klonk er een luide roffel op de deur en kwam Sinterklaas zelf samen met twee pieten binnen. Na een rondje langs de mensen gemaakt te hebben, nam de Goedheiligman plaats op het podium . Daar las hij voor uit het Grote Boek.
De pieten hadden ook een verrassing. Ze hadden voor alle gasten een mooi rood pakketje met pepernoten.

Na drie uur kwam er een eind aan de gezellige middag en ging eenieder met een grote glimlach weer naar huis.

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken