Opbrengst hoelAHoep aktie AH

Op 8 september was de afsluitende aktiviteit van het HoelAHoep (en statiegeld) initiatief van de Albert Heinwinkels in de Bollenstreek en omgeving. Bij de AH winkel in Sassenheim werd het eindbedrag bekend gemaakt. Het werd uiteindelijk het geweldige bedrag van 10.027,33 Euro, waarmee de doelstelling bereikt is. Wij willen de deelnemende winkels van harte bedanken voor dit grandioze resultaat. Uiteraard werden de hoelahoepkunsten nog even getest. Het geheel werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Tonny Schoenmakers

023-7436730
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken