Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Donatie Univé

Woensdag 20 juni 2018

Op woensdag 20 juni 2018 heeft de Zonnebloem Hoogeveen, uit handen van Marcel Kip, teamleider van Univé Hoogeveen, een donatie ontvangen van Univé Stichting voor Elkaar.

Deze donatie bestond uit een aantal bordspellen, elektronisch bingospel en verschillende kaartspellen. Ook in deze donatie een microfoon en versterker ontvangen. De Zonnebloem Hoogeveen is hierdoor voor geluid niet meer afhankelijk van derden.

De deelnemers van de Zonnebloem hebben gelijk al diverse spellen in gebruik genomen. Onder het genot van een drankje en een hapje werden er onder andere verschillende rondjes Bingo gespeeld.

De Zonnebloem Hoogeveen is erg blij met deze gift. Nu kunnen de deelnemers van de Zonnebloem Hoogeveen hier verschillende spelmiddagen mee vullen.

Na deze gezellige middag zijn al onze gasten weer tevreden en met een blij gevoel naar huis gegaan.

 

Gerrieke Tolsma

06-22918500
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk