Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pepernotenmiddag

Woensdagmiddag 27 november 2019 van 14.00 tot 16.30 uur.

Uitnodiging Pepernotenmiddag

 

Wanneer: Woensdagmiddag 27 november 2019 van 14.00 tot 16.30 uur

 

Adres: De Weideblik, Benedenzaal

          Ploeger 10

          7908 LL Hoogeveen

 

Programma: Een hapje en een drankje samen met een hele hoop gezelligheid.

 

Prijs: € 5,00                                        

 

Verwacht wordt:

Dat u op eigen gelegenheid komt.

Hiervoor kunt u ook Hoogeveen Vervoert inschakelen, telefoonnummer

0528-745615. Uiterlijk 2 dagen van tevoren reserveren tussen 13.00 en 17.00 uur.

Om 16.30 uur kunt u weer worden opgehaald.

 

Opgave voor 22 november 2019 bij:

Joke Bos :     06 11 27 74 36 of

Tilly Braam:   06 28 25 60 22 


Op 25 november vanaf 15.00- 17.00 wordt bij U het geld opgehaald.

Komt dit niet gelegen, dan kunt u dat doorgeven bij aanmelding.

 

U komt toch ook?

 

Groeten,

Vrijwilligers de Zonnebloem Hoogeveen

Gerrieke Tolsma

06-22918500
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk