Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rondvaart Amsterdam 2015

Zonnebloem afdeling

Op 30 juni 2015 heeft onze afdeling een prachtige rondvaart in Amsterdam georganiseerd.

Het was warm die dinsdag, er werden liters water gedronken, maar het was ook een gezellig uitje.

Zoals gebruikelijk vertrokken we vanaf het Kerkplein in Hoogland met 44 gasten en 4 vrijwilligers. Het ging niet zonder slag of stoot want volgens de chauffeur was er één passagier te veel. We gingen passen en meten en de heer Van Lottum en mevrouw Van Harten terug plaatsen in hun rolstoel. Toen bleek dat de chauffeur zich vergist had en onze berekening toch klopte.

Goed, op weg naar Amsterdam. Omdat we over voldoende tijd beschikten reed de chauffeur in het begin een toeristische route door onder andere Soest, Soesterberg, Bussum en daarna naar de A1.

De boot lag  al op ons te wachten toen wij op de Prins Hendrikkade in Amsterdam aankwamen. Nadat iedereen aan boord was kon de tocht beginnen en ene Herman kon zijn rol als gids aanvangen terwijl hij soms ook wat grapjes maakt. (Wie is een bundeltje geld kwijt? Ik heb hier het elastiekje). Wij genoten van de koffie of thee.

Wat is Amsterdam vanaf het water toch een mooie stad met zijn eeuwenoude panden en gevels.

Onderweg kregen we een smakelijke lunch en werden we getrakteerd op snoepjes en een lekker fris sapje.

Eerder dan verwacht waren we weer terug op de Prins Hendrikkade. Gevolg hiervan was dat de chauffeur met zijn bus er nog niet was. Een telefoontje naar het kantoor van Vlastuin loste dat “probleem” snel op.

Na een groepsfoto te hebben gemaakt keerden we huiswaarts en weer in de bus werden de gasten verrast met een flesje water en een zakje zoutjes.

We kunnen van een geslaagde dag spreken.

Het activiteitenteam bestond uit Henny Kamps, Ria van der Maale en Ton Brandenburg met Els Halverhout als verpleegkundige en John van der Maale die het administratieve werk voor zijn rekening nam.

Dit verslag is gemaakt door het activiteitenteam.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken