Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Strand-uitje

Zonnebloem afdeling

Op 27 augustus 2015 zijn we met de afdeling naar Noordwijk geweest.

We vertrokken 's morgens rond 8 uur vanaf de Martinuskerk met de bus. Er gingen 28 gasten en 6 vrijwilligers mee. Toen we vertrokkwn was het nog droog weer.

Om 10 uur kwamen we op onze bestemming in Noordwijk aan. Hier stond de rups-tractor klaar om in groepen ons over het strand te rijden. Daar het bewolkt was deden we allemaal regenkleding aan. Er konden 9 personen tegelijk mee. We hobbelden vanaf het parkeerterrein naar het zanderige strand. Er stond een behoorlijke wind zodat we lekker konden uitwaaien. We hebben ruim een half uur over het strand en door het water gereden. Nadat de 1e groep weer terug was kwamen de 2e en 3e groep aan de beurt. Het begon echter steeds harder te regenen. Sommige gasten wilden niet meer naar buiten en bleven in de gezellige strandtent zitten. De laatste groep stapte op de rups. Helaas begon het te stortregenen en werd besloten niet verder te rijden, maar weer uit te stappen. Deze personen hebben helaas het strand niet gezien. Hierna kregen we allen een goed verzorgde lunch. Rond 14.30 uur vertrok de bus weer naar Hoogland, waar we om ongeveer 16.00 uur weer uitstapten.

Voor degenen die met de rups over het strand zijn gereden was het een prachtige ervaring. Helaas heeft niet iedereen dit meegemaakt.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken