Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Prachtige vaartocht 2018

boot-01jpg

op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht met boot en Groen-Grijs bus.

Eindelijk is het dan zover. Donderdag 24 mei een dag uit met de Zonnebloem-gasten. Toen ik even half negen (8.30 uur) bij de Martinus Kerk in Hoogland, de verzamelplaats, kwam waren er al een paar gasten en vrijwilligers. Zoveel zin hadden we erin. We moesten pas om 9:00 uur aanwezig zijn.

De bus was mooi op tijd. Instappen, namen controleren en wegwezen.

We begonnen onze reis door Hoogland-West, bekend terrein voor de meesten van ons.

Aangekomen in Loosdrecht gingen we de boot ‘De Bommerlervaart’ op. Zowel boven als beneden konden we zitten, binnen en buiten.

Het weer was ons goed gezind. Op een gegeven moment zaten er meer gasten buiten dan binnen. Wel vielen er af en toe wat regendruppels en ja, je wilt het geloven of niet, maar ook de ouderen onder ons waren bang dat hun haar niet meer goed zou zitten van de regen. Dus hup naar binnen, maar voordat iedereen binnen was, was het weer droog, dus weer naar buiten. Tot 3x toe. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Het was een prachtige bootreis over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht.

We kregen op de boot koffie/thee met een saucijzenbroodje en broodjes met ham of kaas. Er was voldoende voor iedereen.

Na de bootreis weer in de bus en naar huis via een prachtige route. Wat is de omgeving daar mooi. Maar goed dat we een chauffeur hadden die de weg goed wist en goed met de bus overweg kon, want af en toe waren de wegen zo smal, dat je elkaar amper kon passeren.

We waren tegen half vijf (16.30 uur) weer bij de Martinus Kerk in Hoogland en werden de gasten opgehaald of thuisgebracht.

Al met al een hele ervaring en een prachtige dag voor 40 deelnemers m.b.v. 4 vrijwilligers, de chauffeur, de schipper en hun gastvrouwen (plus  4 betalende vrijwilligers van onze afdeling).

Geertje – vrijwilligster

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken