Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Mooie verwendag in Amersfoort

v-01jpeg

dinsdag 19 maart 2019

Op dinsdag 19 maart hadden wij met 10 gasten en 3 vrijwilligers de verwenmiddag. Helaas hadden 5 gasten zich afgemeld.

Wij werden vriendelijk ontvangen door mevrouw Ilona Giesbers (leidinggevende) en 1-ste klas leerlingen van de MBO kappersschool  Amersfoort.

Iedere gast en vrijwilliger kreeg een badge met naam erop met de behandelingen, die zij vooraf al hadden gekozen. Er werd tevens  toestemming verleend om foto`s te maken.

Voordat de gasten werden opgehaald voor de behandelingen  hebben wij heerlijke koffie/thee gekregen met lekkere petit-fourtjes erbij. Voor 2 dames hebben wij glutenvrije koekjes/gebakjes gekocht vanwege hun allergie. Dat vonden zij heel attent en lekker.

Gaandeweg werden de gasten opgehaald door de leerlingen voor de uitgekozen behandelingen (de kappers- en de manicure behandelingen).

Er heerste een gezellige sfeer onderling. Er werden verhalen uitgewisseld en zelfs wij (vrijwilligers) konden ook een behandeling kiezen. Solidair hebben wij de nagels-behandeling uitgekozen.

Na de behandelingen kregen wij weer koffie/thee/water met lekkere warme saucijzenbroodjes aangeboden door Bakery Bun (Esso van De Hoogekamp, Bunschoterstraat, Hoogland). De dames met  allergie kregen heerlijke glutenvrije gebakjes.

Omdat wij ruim op tijd klaar waren met de behandelingen moesten wij een beetje wachten op de broodjes, maar het was het wachten waard: ze smaakten heerlijk!

Er werden foto`s gemaakt en aan het einde, toen iedereen op z’n mooist was, werd er een groepsfoto genomen.                 

Wij hebben een woord van dank uitgesproken aan de leidinggevende en leerlingen voor hun inzet en mogelijkheid voor deze verwenmiddag. De leidinggevende kreeg een mooi boeket bloemen en er werden ook kaarsjes en chocolade eitjes uitgedeeld als dank.

Iedereen kreeg een goodiebag van de Salon mee naar huis.

Onze gasten zijn verwend met een prachtig kapsel en/of mooie handen/nagels. De gasten werden opgehaald door onze vrijwilligers en veilig naar huis gebracht.

Het is een gezellige, gastvrije, ontspannende en geslaagde verwenmiddag geweest!

Dit verslag is gemaakt door vrijwilligster Ewa Lambrechts

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken