Actief bij heropening Aldi Hoogland

03jpeg

vrijdag 7 juni 2019

Supermarkt Aldi in Hoogland is dit jaar aanzienlijk vergroot.

Op vrijdag 7 juni 2019 vond de feestelijke heropening plaats en ontving de heer Marc Damen, de directeur van de Ver. De Zonnebloem, een cheque t.w.v. € 50.000,- van het team van de ALDI en Royal Lemkes, de leverancier van zonnebloemen.

Quote Aldi: Maatschappelijke betrokkenheid staat ook bij ons hoog in het vaandel. Het idee van deze actie hebben we dan ook direct van harte ondersteund. Met de bijdrage willen we onze waardering laten blijken aan alle vrijwilligers van de Zonnebloem. De vereniging organiseert met tienduizenden vrijwilligers activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking en bezorgt hen een onvergetelijke tijd door o.a. een bezoekje, een bijeenkomst, een dagje uit of een vakantie.

Bloemenleverancier Royal Lemkes bezorgde speciaal voor deze actie bij alle Aldi filialen in Nederland speciaal gekweekte zonnebloemen, met een verkoopprijs van € 2.99, waarvan een bedrag van € 1,-  naar De Zonnebloem gaat.

Om de landelijke zonnebloem-actie extra aandacht te geven, was er een Zonnebloemkraam buiten op de Aldi-parkeerplaats opgesteld waar de vrijwilligers van de plaatselijk afdeling Hoogland en Nieuwland de zonnebloemen verkochten, waarvan € 1,- per plant direct naar onze afdeling ging.

Al om 7.00 uur was het ochtendteam van onze Zonnebloem-afdeling aanwezig om de kraam op te bouwen. Naast onze kraam stond de kraam van de Aldi, waar iedereen gratis koffie, croissants, smoothies en yoghurtjes met vers fruit kon krijgen.

Al voor half 8 stonden er al veel klanten in de rij om na de opening het mooi verbouwde filiaal ‘te bestormen’.

Het weer zat mee deze dag: droog en zonnig. Tot 15.00 uur. Toen  werd het te winderig en was er zware regenval voorspeld: dus afbouw kraam en restanten naar binnen.

Dank aan de dames, die enorm teamwerk hebben verricht, met het mooie eindresultaat van een netto opbrengst van € 289,-- !

Deze dames waren: Corrie, Geertje, Margot, Jacqueline vM, Ria vdK, Anni, Ewa, Henny, Corien en Hanita

Dit verslag is gemaakt door Hanita

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken