Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Erg lekker stamppotbuffet 2019

01jpg

dinsdag 15 oktober

Op dinsdag 15 oktober was het weer zo ver: spelletjes en stamppot. Deze keer van 10.00 tot 15.00 uur in de Varkensschuur in Bunschoten.

Vanaf half 10 stroomden de 36 gasten binnen, zochten een mooi plekje en onder het genot van een kopje koffie met een chocolaatje werd er gezellig bijgekletst.

Joke heette iedereen welkom en vertelde welke spelletjes er gedaan konden worden, o.a. sjoelen, rummikup, kaarten, scrabblen en nog een ander woordspel.

Al gauw was iedereen lekker bezig en waren zelfs 3 sjoelgroepen lekker fanatiek!

Ondertussen werd iedereen voorzien van een lekker drankje met een hartig hapje. De advokaat met slagroom was zoals gewoonlijk niet aan te slepen.......

Rond half 1 stond het stamppot-buffet klaar, geheel verzorgd door cateraar Van Essen. Het zag er heerlijk uit: boerenkool, hutspot, zuurkool, worst, gehaktballen en hachee. Iedereen heeft lekker zitten smullen.

Na het eten was er geen animo meer voor spelletjes, maar werd er nog meer bijgepraat en werd er fanatiek aan een spreekwoorden-raadspel meegedaan. In een tekening waren 40 spreekwoorden uitgebeeld en deze moesten geraden worden.

Toen was er nog een toetje: heerlijk ijs met aardbeien, advokaat en slagroom.

Na nog een kopje koffie of thee bedankte Joke de gasten voor hun aanwezigheid en werd iedereen verrast met een prachtig ingepakt plantje, verzorgd door de plantenkraam van de woensdagmarkt in Hoogland. Onze complimenten hiervoor, 40 plantjes (kalanchoë) in kleurig folie verpakt en bezorgd voor heel weinig geld!!

Al met al was het een geweldige dag, de gasten waren enthousiast en tevreden. Dankzij de voorbereiding van Hanita, Ria en 9 vrijwilligers een groot succes.

Last but not least: dank aan Anja van de Varkensschuur, altijd enthousiast meewerkend!

 Verslag van vrijwilliger Wil Hopster

 

 
 
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken