Erg lekker stamppotbuffet 2019

01jpg

dinsdag 15 oktober

Op dinsdag 15 oktober was het weer zo ver: spelletjes en stamppot. Deze keer van 10.00 tot 15.00 uur in de Varkensschuur in Bunschoten.

Vanaf half 10 stroomden de 36 gasten binnen, zochten een mooi plekje en onder het genot van een kopje koffie met een chocolaatje werd er gezellig bijgekletst.

Joke heette iedereen welkom en vertelde welke spelletjes er gedaan konden worden, o.a. sjoelen, rummikup, kaarten, scrabblen en nog een ander woordspel.

Al gauw was iedereen lekker bezig en waren zelfs 3 sjoelgroepen lekker fanatiek!

Ondertussen werd iedereen voorzien van een lekker drankje met een hartig hapje. De advokaat met slagroom was zoals gewoonlijk niet aan te slepen.......

Rond half 1 stond het stamppot-buffet klaar, geheel verzorgd door cateraar Van Essen. Het zag er heerlijk uit: boerenkool, hutspot, zuurkool, worst, gehaktballen en hachee. Iedereen heeft lekker zitten smullen.

Na het eten was er geen animo meer voor spelletjes, maar werd er nog meer bijgepraat en werd er fanatiek aan een spreekwoorden-raadspel meegedaan. In een tekening waren 40 spreekwoorden uitgebeeld en deze moesten geraden worden.

Toen was er nog een toetje: heerlijk ijs met aardbeien, advokaat en slagroom.

Na nog een kopje koffie of thee bedankte Joke de gasten voor hun aanwezigheid en werd iedereen verrast met een prachtig ingepakt plantje, verzorgd door de plantenkraam van de woensdagmarkt in Hoogland. Onze complimenten hiervoor, 40 plantjes (kalanchoë) in kleurig folie verpakt en bezorgd voor heel weinig geld!!

Al met al was het een geweldige dag, de gasten waren enthousiast en tevreden. Dankzij de voorbereiding van Hanita, Ria en 9 vrijwilligers een groot succes.

Last but not least: dank aan Anja van de Varkensschuur, altijd enthousiast meewerkend!

 Verslag van vrijwilliger Wil Hopster

 

 
 

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken