Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zeer geslaagd Kertfeest

01jpg

dinsdag 10 december 2019

Op dinsdag 10 december 2019 was rond 12.00 uur het organisatieteam, bestaande uit Ria vdM, Ria vdK, Henny, Marion, Annemieke en Will al aanwezig om de grote zaal van partycentrum Concordia in Hoogland gezellig te maken.

De tafels werden voorzien van vaasjes met kerstversiering, schaaltjes met chocolaatjes en kaarsen. Het zag er feestelijk uit!

Om 14.00 uur hadden de aanwezigen (63 gasten en 29 vrijwilligers) een plekje gevonden en kon het feest beginnen.

Onze voorzitter Janine heette alle gasten welkom en nodigde daarna 2 jubilarissen op het podium: Garda en Anni, beiden reeds 10 jaar vrijwilliger.  

Garda werd toegesproken door Janine en Corrie en door hen bedankt voor haar actieve inzet. Garda ontving de daarbij behorende oorkonde en gouden speld, alsmede een mooi boeket bloemen.

Maar waar was Anni?  Ze had zich vergist in de tijd en zij werd later die middag alsnog in 't zonnetje gezet.

Na de koffie of thee met heerlijk kerstbrood (gratis aangeboden doorAlbert Heyn Hoogland), was het tijd voor het eerste optreden van "The Dutch Vocals".  Anja Oudejans, gekleed in een mooie rode galajurk, en Peter Jonk zongen 3 kwartier prachtige liedjes, waaronder natuurlijk veel kerstliederen.

In de pauze kregen de aanwezigen een drankje en kon iedereen genieten van een heerlijk saucijzenbroodje.

Na de pauze volgde het tweede deel. Gekleed in prachtige Dickens-stijl brachten Anja en Peter in vele variaties volksliedjes, Hazes, klassiek en Kerst ten gehore: zij zongen prachtig en er werd volop meegezongen.

Eén van de gasten, mevrouw Van Hamersveld, bedankte namens alle gasten de vrijwilligers voor hun inzet en deze mooie middag.

Ria vdM bedankte de zangers voor hun prachtige optreden met een fles wijn voor hem en een boeket bloemen voor haar.

Janine dankte iedereen voor de mooie contacten van het afgelopen jaar tot en met deze Kerstmiddag en met de wens voor fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Nadat alle gasten nog een leuk presentje met heerlijke bonbons hadden gekregen ging iedereen tevreden naar huis.

Het was een fijne Kerstmiddag!

Verslag van: Wil

 
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken