Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Prachtige Carnavalsmiddag 2020

01jpg

zaterdag 18 januari 2020

Zaterdag 18 januari 2020 organiseerde de Amersfoortse Carnavalsvereniging De Carnavalleien hun jaarlijkse seniorenmiddag. Deze middag werd gehouden in restaurant/pannenkoekenhuis De Kabouterhut in Amersfoort.

Er waren 5 Zonnebloemgasten en 3 vrijwilligers aanwezig. Alle aanwezigen kregen 2 gratis consumptiemunten bij de ingang. In totaal waren er ongeveer 150 personen aanwezig, bestaande uit senioren, de Raad van Elf en hun dames, stadprins Joris 44 en zijn gevolg en andere Carnavalsgasten.

Om 13.00 uur werden allen hartelijk welkom geheten door de gastvrouw. Onder de muzikale begeleiding van het ervaren en leuke carnavalsorkest Neuzenvreugd kwam de hofhouding onder leiding van Prins Tunus 45 de zaal binnen en kwam de stemming er meteen in!

Leden van de Carnavalleien, Neuzenvreugde en andere Carnavalvierders hadden deze middag goed voorbereid en zongen prachtig aangekleed verschillende liedjes, hielden sketsjes en maakten er een heel leuk spektakel van.

De aanwezigen kregen regelmatig hapjes aangeboden. Na een kwartier ging er een schaal rond met koude hapjes, zoals kaas, meerdere soorten plakjes worst, e.d. In de pauze kreeg iedereen een lekkere, verse Hollandse nieuwe. Later deden de zangers Daniel en Bert het worstenlied en toen kreeg iedereen een klein lekker knakworstje,

Om 16.00 uur werd deze gezellige middag afgesloten met het bedanken van alle vrijwilligers. Hierna gingen alle aanwezigen zeer tevreden naar huis met de bus of met de auto.

De Carnavalleien hebben op een voortreffelijke manier geheel gratis een leuke feestmiddag voor senioren georganiseerd en hiermee een groot compliment verdiend.

Verslag van Zonnebloem-vrijwilliger Henk van de Grootevheen

 
 
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken