Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Mooie verwen-middag

01jpg

woensdag 11 maart 2020

Op woensdag 11 maart hebben we weer een mooie, gezellige en goed verzorgde verwen-middag gehad met uiteindelijk 12 deelnemers van de 19 die zich hadden opgegeven .

Hanita zorgde voor de Zonnebloem-beachflags als visuele steun voor onze chauffeurs op het terrein en bij de ingangsdeur. Lia en Ewa hebben iedereen welkom geheten en voor een goed overzicht kregen de deelnemers die middag een sticker met naam en de keuze van hun behandeling(en).                     

Volgens het schema van de gekozen behandelingen werd iedere deelnemer door de leiding gekoppeld aan een leerling en konden de behandelingen starten onder het genot van een kopje koffie of cappuccino of thee plus lekkere koek.

Aan één van de deelnemers met glutenallergie konden we pure chocolade aanbieden.

Het was heel fijn om te zien hoe warm en gezellig de interactie was tussen de deelnemers en de leerlingen. Er ontstonden mooie verhalen onder elkaar. Omdat er slechts 12 deelnemers waren konden degenen die dat wilden een extra behandeling toevoegen en dat werd zeer gewaardeerd! Zelfs voor de begeleiders van die middag was er tijd: Lia en Ewa konden ook hun nagels laten verzorgen!

Op het einde van de middag, rond 16.00 uur, werden er heerlijke broodjes kroket geserveerd, iedereen smulde ervan. Zelfs enkele chauffeurs konden er ook lekker van genieten. Ewa heeft van deze middag de foto`s gemaakt. Bij de vraag voor toestemming gaf iedereen het benodigde akkoord. Aan het einde van onze middag hebben Lia en Ewa de leidinggevenden en de leerlingen hartelijk bedankt voor de goede ontvangst en de professionele behandelingen. De leidinggevenden ontvingen van ons Zonnebloemkaarsen en de leerlingen zijden zonnebloemen. Voordat onze deelnemers naar huis vertrokken werd er nog een groepsfoto gemaakt.    

Hartelijke dank aan iedereen die deze mooie en gezellige middag tot stand heeft gebracht en zeker niet vergeten de chauffeurs die de deelnemers op tijd brachten en weer thuis hebben gebracht!

Vrijwilligers: Lia en Ewa - deelnemers: 12

Verslag van Ewa

 
 
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken