Een plantje voor de Pinksteren

02jpg

Gele Kalanchoë-plant voor Zonnebloem gasten

afd. Hoogland en Nieuwland

Van de afdeling De Zonnebloem Hoogland en Nieuwland zijn hun circa 100 deelnemers en 35 vrijwilligers in laatste weekend van mei (wederom) verrast, deze keer met het plantje Kalanchoë.

Leuk ingepakt, voorzien van het kaartje van het hoofdkantoor en een kaartje van de eigen afdeling met een opbeurende woorden: Lieve deelnemers, met deze attentie laten wij jullie weten dat wij veel aan jullie denken. Wij hopen op een snelle verbetering van deze situatie. Blijf gezond, hou vol en tot ziens!

Deze actie werd gedaan omdat alle activiteiten en huisbezoeken voorlopig nog uitgesteld worden vanwege het heersende coronavirus.

Wij zochten en vonden hierin samenwerking met de lokale bloemist

Van Beest.

In het weekend van 30 mei hebben alle Zonnebloem-vrijwilligers de planten bij elk van hun gasten uitgedeeld. Ook aan elke vrijwilliger werd een plantje meegeven.

De actie werd erg op prijs gesteld, gezien de vele dankbare reacties en leuke foto’s!

Op deze manier kon het bestuur al deze mensen wederom om geduld en sterkte wensen in deze tijd.

 De Zonnebloem afdeling Hoogland en Nieuwland bestaat 40 jaar en had dit hele jaar met vele, bijzondere activiteiten willen vullen; o.a. met musical en circus-bezoek, stranduitje en picknick. Daar zullen wij in de nabije toekomst met volle overgave weer voor gaan!

Vrijwilligers: Corrie, Annemieke, Janine, Ruud, Hanita      

Verslag opgemaakt: Hanita

 
 
 

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken