Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een plantje voor de Pinksteren

02jpg

Gele Kalanchoë-plant voor Zonnebloem gasten

afd. Hoogland en Nieuwland

Van de afdeling De Zonnebloem Hoogland en Nieuwland zijn hun circa 100 deelnemers en 35 vrijwilligers in laatste weekend van mei (wederom) verrast, deze keer met het plantje Kalanchoë.

Leuk ingepakt, voorzien van het kaartje van het hoofdkantoor en een kaartje van de eigen afdeling met een opbeurende woorden: Lieve deelnemers, met deze attentie laten wij jullie weten dat wij veel aan jullie denken. Wij hopen op een snelle verbetering van deze situatie. Blijf gezond, hou vol en tot ziens!

Deze actie werd gedaan omdat alle activiteiten en huisbezoeken voorlopig nog uitgesteld worden vanwege het heersende coronavirus.

Wij zochten en vonden hierin samenwerking met de lokale bloemist

Van Beest.

In het weekend van 30 mei hebben alle Zonnebloem-vrijwilligers de planten bij elk van hun gasten uitgedeeld. Ook aan elke vrijwilliger werd een plantje meegeven.

De actie werd erg op prijs gesteld, gezien de vele dankbare reacties en leuke foto’s!

Op deze manier kon het bestuur al deze mensen wederom om geduld en sterkte wensen in deze tijd.

 De Zonnebloem afdeling Hoogland en Nieuwland bestaat 40 jaar en had dit hele jaar met vele, bijzondere activiteiten willen vullen; o.a. met musical en circus-bezoek, stranduitje en picknick. Daar zullen wij in de nabije toekomst met volle overgave weer voor gaan!

Vrijwilligers: Corrie, Annemieke, Janine, Ruud, Hanita      

Verslag opgemaakt: Hanita

 
 
 
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken