Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een mooie fruitmand voor ziekendag

fruitmand2020jpg

Nationale Ziekendag Zondag 13 september 2020

De Nationale Ziekendag is de 2e zondag in de maand september en is een initiatief van De Zonnebloem, dat in 1974 is gestart.

Het doel daarvan is om Nederlanders bewust te maken van de situatie van ernstig en/of chronisch zieken in hun leefomgeving.

Bij de meeste van onze 35 vrijwilligers zijn personen bekend die een ziekte onder de leden hebben en zij beseffen dan ook wat voor een zware impact dat heeft op het leven van diegene en van zijn of haar naasten.

José nam in dit najaar weer alle voorbereidingen, regel- en uitvoerende taken op zich.

Op 19 augustus ontving iedereen van haar de mail met informatie met het verzoek uiterlijk 4 september de lijst met namen aan haar door te mailen.

Op vrijdag 11 september volgde de levering van de 32 fruitmandjes bij José thuis.

De fruitmanden waren prachtig opgemaakt. De samenwerking met Fruithal De Brand was goed. Daarom een groot compliment voor de heer Westerlaak.

Het hoge aantal fruitmanden komt mede door de heersende Corona. Er is voor zieken en veel eenzamen een bestelling gedaan.  Allemaal genoten zij van deze zeer welkome extra aandacht door deze fijne, heerlijk en gezonde verrassing!

Vermeldenswaardig is nog dat enkele ontvangers tot tranen geroerd waren.

Intussen zijn er veel mooie en lieve dankbetuigingen binnengekomen.

Natuurlijk ook de complimenten voor alle vrijwilligers en voor José voor deze tijdrovende maar veel voldoening gevende activiteit! 

Allemaal BEDANKT !!   

Verslag van Hanita

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken