Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Voor iedereen een lichtgevend kado in november

01jpg

Kerstbeeldje met lichtje op kerstschotel met bonbons

Van onze Zonnebloem afdeling Hoogland en Nieuwland zijn de circa 90 gasten in de maand november verrast met een leuke attentie.

Al op 9 en 10 oktober gingen de vrijwilligers RiavdM en Hanita bij diverse zaken inkopen doen om het grote aantal compleet te krijgen.

Bij de inkoop van vele dozen met chocolaatjes, zocht  RiavdK contact met de bedrijfsleider van de Sligro: met als insteek ‘’hoe krijgen wij korting’’?

Er volgde een leuk gesprek: waarom deze grote aankoop, wat doet de Zonnebloem afdeling Hoogland-Nieuwland, hoe en wie pakt dit in, wie deelt het uit, voor wie is dit bestemd etc. RiavdK zette ons vrijwilligerswerk enthousiast uiteen en zowaar ontving zij kosteloos 2 dozen met chocolaatjes en voor de vlijtige inpaksters 2 pakken heerlijke gevulde speculaas!

Met inachtneming van de bekende voorzorgsmaatregelen werd er op meerdere dagen met 2 personen ingepakt. Wil, Annemieke, Jacqueline en Hanita vonden het leuk en gezellig om de presentjes van de maand november te bezorgen. Op de dagen 5, 6 en 7 november werden de dozen met de tasjes door hen gebracht naar de huisadressen van de vrijwilligers.        

We hebben wederom gratis van boekhandel Bruna Hoogland een grote aantal tijdschriften mogen ontvangen. Deze zijn gelijktijdig met het november presentje bij de gasten gebracht.

Bij de Museum Plus Bus organisatie benutten wij de mogelijkheid om gratis 50 exemplaren van het Magazine TOTZO! te bestellen. In verband met de beperkte oplage mocht de vrijwilliger bepalen welke gast daarvoor in aanmerking kwam.

Intussen hebben we van de vrijwilligers leuke reacties mogen ontvangen. Van vele gasten hebben we een complimentje gekregen.

Dank jullie allen!

Commissie: RiavdM, RiavdK, Wil, Jacqueline, Annemieke en Hanita

Dit verslag is gemaakt door Hanita

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken