Spel & Stamppottenbuffet op 23 februari 2022 was weer een groot succes.

stamp-01jpg

Op woensdag 23 februari 2022 was in Café De Plank aan de Coelhorsterweg in Hoogland ons stamppottenbuffet.

Om 9.00 uur waren de vrijwilligers aanwezig bij De Plank om alles klaar te zetten en alles stond daarom klaar voordat de eerste gasten binnen kwamen.

Cor van cafe De Plank had alles al weer goed voor elkaar. Er was voor ons koffie met wat lekkers.

Er waren 30 gasten en Hanita heet hen en de vrijwilligers van harte welkom op deze mooie zonnige dag. De Zonnebloem is blij dat we weer aan de slag kunnen en gaan weer leuke uitjes organiseren. Er staat al wat op het programma  o.a. 18 maart het uitgestelde kerstfeest in Concordia, een boottocht op de Vecht en een bustocht naar de Floriade in Almere. Hierover volgt later meer informatie.

Hanita wenst iedereen veel plezier met de spelletjes.

Daarna werd er in kleine groepjes een spel uitgezocht. Rummicub was wel het meest favoriete spelletje, ook Triominos en sjoelen waren in trek en er werd heel fanatiek gespeeld. Tijdens de spelletjes werd er uiteraard weer een drankje geserveerd.

René, onze nieuwe vrijwilliger, kwam later binnen om eens te kijken hoe het gaat bij zo’n activiteit van De Zonnebloem en stak meteen de handen uit de mouwen.

Na de spelletjes stond het stamppottenbuffet klaar en konden de gasten zelf  kiezen uit 3 stampotten en hachee met toebehoren.

Compliment voor de kok, het was weer heerlijk.

Na afloop van het buffet nog een mandarijn en naar keuze nog een kopje koffie of thee als afsluiting van deze fantastische dag.

We kregen alleen maar positieve reacties van onze gasten.

Voor ons was het ook een mooie dag. We hadden alle tijd om de gasten bij te staan met spelletjes en een praatje met hen te maken. Natuurlijk was het weer gezellig bijpraten na zo’n lange tijd.

Een dikke pluim voor Jacqueline. Ze had voor de eerste keer de leiding en dat heeft ze perfect gedaan. Dit was voor Hanita dus ook een ontspannend dagje, nu ze het stokje (deels) uit handen had gegeven.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Tank&Schenk-actie van Peut Hoogland, van de Statiegeld-actie bij de Jumbo in Nieuwland en van Café De Plank.

Het was al met al een mooie start in 2022.

De stamppotten-commissie (Joke, Jacqueline, Annemieke, Theo, René, Alice, Hanita en Henny).

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken