Zeer geslaagde muziekmiddag op 18 maart 2022

07png

Op vrijdag 18 maart was er de muziekmiddag (Golden Oldies Café) in Concordia met Harald Veenstra.

Het was prachtig weer, dus iedereen was blij en vrolijk. Leuk om elkaar weer te zien zonder enige beperkingen, zowel gasten als de vele vrijwilligers.

De gasten werden begroet door Annemieke en de jassen werden in de garderobe netjes op nummer gehangen. Iedereen zocht een zitplaats in de zaal en daar werd koffie en thee geschonken met een prachtig gedecoreerd en heerlijk petit four-gebakje van Patisserie Nijtmans.

Inmiddels nam Janine, onze voorzitter, het woord en heette iedereen welkom.

Onze vrijwilligers Coby en Ria v.d.K. werden in het zonnetje gezet: zij zijn namelijk 10 jaar vrijwilliger bij onze Zonnebloem-afdeling!

Naast de lovende woorden werden zij bedankt met een oorkonde, de bekende zilveren Zonnebloem-speld en een vrolijke bos bloemen.

Daarnaast ontvingen zij van Wil M. van de Regio Eemland een mooi keramisch schaaltje in de vorm van een zonnebloem.

Hierna ging Harald Veenstra met zijn muziekprogramma van start. Hij verraste ons met mooie oude foto’s, groots geprojecteerd op het scherm. Deze plaatjes pasten bij de vele liedjes die hij zo mooi zong. Velen van ons zongen gezellig mee. Het was een gezellige boel.

In de pauze  werden naast de bestelde drankjes ook heerlijke  saucijzenbroodjes uitgedeeld. Onze gasten genoten enorm.

Daarna volgde deel 2 van het muziekprogramma en werden de gasten nogmaals voorzien van een lekker glaasje samen met een schaaltje heerlijke chocolade paashaasjes en eitjes. Bijna te mooi om op te eten…maar deden ze toch!

We kregen alleen maar positieve reacties van onze gasten.

Voor ons was het ook een gezellige middag. Als vrijwilligers hadden wij ook de tijd om met velen even een praatje te maken.

Om half 5 was deze muziekmiddag ten einde en iedereen (totaal 60 personen) ging tevreden en voldaan naar huis.

Dank aan degenen die dit mede mogelijk hebben gemaakt: Harald Veenstra, Concordia en Albert Heijn Hoogland (statiegeld-actie).

3 april 2022

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken