Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Voor iedere Zonnebloem-gast een leuke Paas-attentie.

pasen-01jpg

 Chocolade puzzel ‘vrolijk pasen’

De commissie was reeds in februari aan het voorbereiden, wat te doen met Pasen dit jaar. Ook dit jaar is besloten om een paas-attentie uit te reiken net voor de Paasdagen aan onze Zonnebloem gasten.

In februari werden reeds de inkopen gedaan! Maar het meeste werk zat toch wel in het uitknippen van de leuke afbeeldingen van de Paas-servetten. Vanaf 10 maart de eerste keer bij elkaar zitten, daarna waren Garda en Maria weken actief met knippen en alles netjes inplakken en inlakken en hadden wel 110 kaarten te gaan!

Hanita zorgde voor het gedichtje; John zorgde voor de lay-out in vorm van een ei.

Een week voor uitdeel-ochtend zijn 75 tasjes voor de Zonnebloemgasten klaargemaakt, de chocolade tablet voorzien van kaart met de Paas-wens en een mini chocolade haasje. Voor degenen met een voedsel-intolerantie plus de onlangs nieuw bijgekomen gasten wordt, naast de Paas-kaart, een Kalanchoëe -plantje in bloempotje uitgedeeld.

Zaterdag ochtend 9 april was het storm- en regenachtig. Toch was het een gezellige boel, want 3 paashazen zorgden in ieder geval voor een vrolijke ontvangst.

Dank dames al de vele uren die in de voorbereidingen zaten en voor jullie tijd, samen met Corrie, voor de gezellige en vrolijke inzet op de uitdeel ochtend!

Theo bedankt voor het wegbrengen van de Paas-attentie naar enkele gasten.

Ook dank aan die vrijwilligers voor ook hun inzet en tijd, eerst ophalen en om het in de week erna bij hun gast(en) te brengen.

Commissie: Garda, Maria en Hanita

verslag Hanita

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken