Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnige boottocht over de Vecht.

01jpg

Dinsdag 2 augustus 2022 werd een extra boottocht over De Vecht ingepland voor een groepje van 12 Zonnebloem gasten. Voor de regionale boottocht over De Vecht in september 2022 hadden wij het maximum aantal passagiers dat mee zou kunnen varen ruimschoots overschreden. Daarom werd deze extra dag voor een klein groepje georganiseerd.

Wat hadden wij een mooie dag voor de boottocht over de Vecht, Zo heerlijk warm 26’ Celsius en zonnig! De 4 chauffeurs hadden hun gasten thuis opgehaald en kwamen bijna tegelijk aan.

Iedereen kon aan de gezellige koffietafel plaats nemen. Plaats genoeg want de meeste andere gasten zaten boven op het gedeelte buiten.

Heerlijke koffie met gebak terwijl het schip al rustig langs de mooie tuinen en huizen voer.
Onze kapitein was een vrolijke verteller over de historie van de aan de Vecht gelegen panden, tuinen, kastelen, nieuwbouw, hun (vroegere) bewoners en over de vele bruggen. Bruggen die altijd open en altijd dicht zijn……

Janine heette iedereen welkom en introduceerde Remmy. Zij is 3 maanden geleden begonnen als vrijwilliger en vandaag is zij mee op haar eerste Zonnebloem-activiteit. 
Hierna konden we genieten van de lunch. Voor iedereen was er een mandje met heerlijk verse bolletjes, krentenbol, bakje yoghurt en wat drinken naar keuze.

In de middag konden toch nog een 5-tal gasten nog uurtje op het buitendek zitten. Tussen de andere gasten, in het zonnetje, in een warm windje en met een goed uitzicht.
Rond 14.30 uur meerden we aan. Even flink zijn want de auto’s stonden in de zon!! Rond 16.00 uur werd elke gast weer thuis afgezet.

Dank aan alle medewerkers op de River Cloud van vandaag, onze eigen vrijwilligers, de chauffeurs die gasten reden en ook aan allen die aan boord assisteerden.

Vrijwilligers: Annemieke, Margot, Remmy, Janine en Hanita
Verslag Hanita

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken