Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstviering was dit jaar weer een succes.

00jpg

Verslag van de Kerstviering van De Zonnebloem
afdeling Hoogland /Nieuwland op 13 december 2022.

Deze viering vond plaats in Concordia.

De eerste gasten waren om 11.30 uur aanwezig en werden welkom geheten door een aantal vrijwilligers. De jassen werden aangepakt en voorzien van een nummer zodat na afloop deze weer snel konden worden terug gevonden.

Om 11.45 uur ging de grote zaal open en konden de gasten plaats nemen aan de gezellig gedekte tafels.

De 50 gasten en 26 vrijwilligers werden voorzien van koffie en thee en vele ontmoetingen vonden plaats.

Om 12.15 uur opende voorzitter Janine van den Dool de viering.

De gasten en vrijwilligers werden welkom geheten. Tevens werd Nora Dankers, de vertegenwoordigster van Regio Eemland, welkom geheten.

Hierna kondigde de voorzitter aan dat er een jubilaris in ons midden was. En wel Ria van der Maale, die 10 jaar vrijwilliger is. Zij werd toegesproken en gehuldigd door de afdelingsvoorzitter met een prachtige bos bloemen en een zilveren speldje. Van Nora Dankers kreeg zij een zonnebloem-schaaltje en een mooie kaart. Nora droeg een gedicht voor over “De vrijwilliger”.

Daarna kon iedereen kiezen uit twee soorten soep: tomaten- of champignonsoep. Vervolgens een heerlijk saucijzenbroodje en als toetje een heerlijk ijsje. De drankjes werden geserveerd waaronder veel advocaatjes met slagroom.

Onze vrijwilligster Ewa droeg een mooi kerstverhaal voor. Dank hiervoor Ewa.

Na dit heerlijks en het mooie verhaal was er een prachtig optreden van drie zangers onder begeleiding van pianomuziek. Zij brachten driestemmige kerstliederen ten gehore. Je zag aan de gasten dat ze er van genoten. Als afsluiting een aantal Kerstliederen die we mee mochten zingen. Dit werd uit volle borst gedaan.

Van de gasten hoorden wij dat ze het een fijne bijeenkomst vonden en dat ze erg genoten hadden.

Om 14.30 uur, nadat er nog heerlijk was na gepraat, ging iedereen weer huiswaarts.

Verslag van Joke Uijt den Bogaard

Deze Kerstbijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt dankzij Buurtbudget Hoogland.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken