Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem-gasten verrast door scouting Sint Ansfridus uit Amersfoort

01jpg

Verslag Scouting Sint Ansfridus Amersfoort, 17 december 2022

Ook dit jaar kregen wij het aanbod van de Scouting Sint Ansfridus uit Amersfoort om persoonlijke kerstwens te brengen aan die Zonnebloem-gasten die dat op prijs stellen. De welpen, kinderen van 6 tot 11 jaar, hebben dat voorbereid.

De laatste keer was in december 2019. Nu kregen we wederom het verzoek een lijst van maximaal 20 namen met adressen door te geven.

De mail met dat verzoek kwam 5 december binnen en met spoed stelde Hanita samen met Corrie de lijst van dit jaar samen. Vrijwilligers hadden kort dag om bij hun gasten navraag te doen. Zelfs op de Kerstbijeenkomst (13 december) werden de laatste gasten gevraagd. Woensdag 14 december kon de lijst met een 18-tal Zonnebloem gasten doorgemaild worden. Contactpersoon Leo van de Scouting heeft de coördinatie van de te bezoeken adressen gedaan. De begeleiders en de welpen gingen zaterdag 17 december, in de namiddag, allen met veiligheidshesjes, veilig en met veel plezier op pad.

Ondanks het erg koude weer, met een temperatuur rond het vriespunt, is iedereen bezocht. Gelukkig mochten zij bij menigeen binnen komen. Het werd zeer gewaardeerd door alle Zonnebloem-gasten. De foto’s zijn daar het bewijs van.

Veel dank aan de welpen, hun begeleiders en Leo.     

Tevens dank aan de vrijwilligers voor het benaderen van hun gasten en ook dank aan onze Zonnebloem-gasten.

Verslag: gemaakt door Hanita 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken