Bingo op 20 januari 2023 met prachtige prijzen is prima geslaagd.

bingo-01jpeg

 Verslag Bingo in De Neng 20 januari 2023

De afgelopen jaren was het door Corona niet mogelijk, maar na maanden van voorbereidingen was het eindelijk zover: de bingo voor de gasten van de Zonnebloem Hoogland/Nieuwland op vrijdag 20 januari 2023 in de Neng in Hoogland.

Wat heeft iedereen daar naar uitgekeken!

Onder andere onze Ria's en Frank zorgden voor vele mooie prijzen. Er waren grote en kleine prijzen, onder andere aangeboden door diverse vrijgevige ondernemers uit Nieuwland en Hoogland. Van de door diverse vrijwilligers beschikbaar gestelde kleinere prijsjes werden met zorg pakketjes samengesteld.

Onder het genot van een drankje en hapje werden er meerdere rondes bingo gespeeld.

Naast de bingo was er ook een loterij waarmee verschillende leuke en grote prijzen te winnen waren, zoals een meubelbon, een gloednieuwe stofzuiger, een bon voor gratis auto wassen, een fietspomp, een heerlijk verzorgingspakket, een leuke puzzel enzovoort.

Bevlogen zorgden de Ria's dat de bingonummers duidelijk werden omgeroepen. Vol spanning hoopte iedereen zijn of haar kaart als eerste vol te hebben en luidkeels 'BINGO' te kunnen roepen. Wat was het spannend wat men zou winnen. Sommige gasten gingen zelfs met meerdere prijzen naar huis.

Ondanks de sneeuw en gladde weer was er een mooie opkomst en hebben we met zijn allen een gezellige middag gehad.

Mede dankzij de enthousiaste inzet van de aanwezige vrijwilligers Maria, John, Jacqueline, Karin, Margot, Henny, Ria vdM, Ria vdK en Dennis is alles prima verlopen.

Aantal aanwezige gasten: 35

Aantal vrijwilligers: 9

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken