Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingo op 20 januari 2023 met prachtige prijzen is prima geslaagd.

bingo-01jpeg

 Verslag Bingo in De Neng 20 januari 2023

De afgelopen jaren was het door Corona niet mogelijk, maar na maanden van voorbereidingen was het eindelijk zover: de bingo voor de gasten van de Zonnebloem Hoogland/Nieuwland op vrijdag 20 januari 2023 in de Neng in Hoogland.

Wat heeft iedereen daar naar uitgekeken!

Onder andere onze Ria's en Frank zorgden voor vele mooie prijzen. Er waren grote en kleine prijzen, onder andere aangeboden door diverse vrijgevige ondernemers uit Nieuwland en Hoogland. Van de door diverse vrijwilligers beschikbaar gestelde kleinere prijsjes werden met zorg pakketjes samengesteld.

Onder het genot van een drankje en hapje werden er meerdere rondes bingo gespeeld.

Naast de bingo was er ook een loterij waarmee verschillende leuke en grote prijzen te winnen waren, zoals een meubelbon, een gloednieuwe stofzuiger, een bon voor gratis auto wassen, een fietspomp, een heerlijk verzorgingspakket, een leuke puzzel enzovoort.

Bevlogen zorgden de Ria's dat de bingonummers duidelijk werden omgeroepen. Vol spanning hoopte iedereen zijn of haar kaart als eerste vol te hebben en luidkeels 'BINGO' te kunnen roepen. Wat was het spannend wat men zou winnen. Sommige gasten gingen zelfs met meerdere prijzen naar huis.

Ondanks de sneeuw en gladde weer was er een mooie opkomst en hebben we met zijn allen een gezellige middag gehad.

Mede dankzij de enthousiaste inzet van de aanwezige vrijwilligers Maria, John, Jacqueline, Karin, Margot, Henny, Ria vdM, Ria vdK en Dennis is alles prima verlopen.

Aantal aanwezige gasten: 35

Aantal vrijwilligers: 9

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken