Zeer geslaagde Showroom Show op zondag 22 januari 2023

01jpg

Gelukkig kon de showroom show weer in de maand januari gehouden worden. Na 1 jaar te hebben moeten overslaan, werd vorig jaar de show uitgesteld tot april 2022.

De voorbereidingen werden gedaan door enkele actieve heren van de Hooglandse Middenstands Vereniging: zoals de eerste contacten leggen met de Ierse muziekband THE FOXES. Zo ook met de presentatrice …… en met de dansgroep Craic Irish Dance Company uit Hoogland; zij zorgden voor afwisselende Ierse dansen.

 De voorverkoop begon begin januari. Klanten en/of bewoners uit Hoogland kochten de entreekaarten bij de showroom van Kreijne tegen betaling van € 5,- per persoon.

De Zonnebloem afdeling had hun eigen deel te verzorgen: namelijk de uitnodiging opmaken en gasten met meer fysieke beperkingen, zittend in scootmobiel of rolstoel of gebruikmakend van rollator, werden rechtstreeks door Hanita benaderd. Na de aanmelding en de betaling werden de entreekaarten, vergezeld van de bevestigingsbrief met de laatste informatie, bij deze Zonnebloemdeelnemers thuis afgegeven.

Het weer was die zondagmiddag prima, wel heel frisjes, maar iedereen kon droog binnenkomen. Om de kou snel te vergeten bood Wijnhuis Alexander een shotje aan: heerlijke Ierse likeur of Ierse whisky !

De bandleden zorgden meteen dat de sfeer er goed in zat. Bij de eerste, bekend in de oren klinkende muziek, klapten men spontaan mee. Ook toen men werd uitgenodigd om mee te dansen werd daar spontaan op gereageerd. Wat een plezier voor iedereen!

Onder genot van een Ierse appelcider biertje liep deze middag met veel meezingen, meeklappen en meedeinen snel over de geplande eindtijd!

Dank aan Kreijne, Alexander, Gerard, Robbi en Kees, vrijwilligers EHBO en de brandweer voor de organisatie van deze muzikale middag.

Ook dank dat wij weer welkom mochten zijn met een 17-tal personen op een mooie en ruime plek. Graag tot een volgende keer !!

Klik op onderstaande link voor het leuke video-verslag waarin o.a. Maria en Annemieke geïnterviewd zijn.

Verslag van Hanita

 

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken