Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Musical De Wiz in De Flint werd geweldig gewaardeerd!

03jpg

Op dinsdag 21 februari 2023 gaven leerlingen van de Amersfoortse Berg een uitvoering van Musical The Wiz in de Flint in Amersfoort.

Na een wat rommelige start en een korte voorbereiding (we hoorden pas 25 januari dat de musical in februari gespeeld zou worden) hebben we het eerste contact met Michiel Heeneman (muziekleraar van de school) op 31 januari gehad. Hij vond het een heel leuk en goed idee en wilde er alles aan doen om er voor onze Zonnebloem-gasten een leuke en gezellige avond van te maken.

Na wat mailcontact en een telefonische afspraak (elkaar echt ontmoeten lukte niet, op de dag van de uitvoering lag Michiel in het ziekenhuis) is het toch gelukt om een leuke avond te organiseren, mede met behulp van het personeel van de Flint.

Michiel heeft de contacten met de Flint voor ons geregeld wat perfect voor elkaar was. We hadden een eigen hoekje waar wij onze gasten konden ontvangen, dichtbij de ingang van de theaterzaal.

Onze chauffeurs hebben 11 gasten voor ons opgehaald en mochten ook blijven. In totaal waren we toen met 18 personen.

In de zaal hadden we gereserveerde plaatsen bij elkaar en ook weer dicht bij de uitgang. We mochten van de Flint ons eigen drinken en wat lekkers meebrengen, zodat we in de pauze lekker konden blijven zitten.

In de pauze werd iedereen voorzien van een sapje of watertje met blokjes kaas en plakjes worst en wat snoep en koek.

Gelijk hoorden we de enthousiaste verhalen dat men het geweldig vond. Ook werd er waardering uitgesproken naar de school toe, hoe knap men het vond om dit te doen met zoveel leerlingen.

Even over 22.00 uur was het spektakel afgelopen en voordat alle bedankjes op het podium waren gedaan hadden de chauffeurs de auto’s al opgehaald en konden de eerste gasten huiswaarts gaan.

Ondanks wat strubbelingen was het een geslaagde avond en iedereen heel enthousiast.

Met dank aan allen die geholpen hebben: De mensen en leerlingen van de Scholengemeenschap Amersfoortse Berg. De mensen, werkzaam in de Flint, stonden ons met raad en daad te hulp.
Vrijwilligsters van de Zonnebloem: Ewa, Anni, Ria v.d. K, Hennie K, Lia en Ries (de man van Jacqueline).

Jacqueline en Annemieke

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken