Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een mooie Paasattentie 2023 voor iedere Zonnebloemgast en vrijwilliger.

02jpg

Op 29 maart 2023 kwamen Lia, Maria, Cora, Theo, Anni en Frank bij elkaar om de jaarlijkse Paasattentie te verzorgen.

 Cora had bij Tuincentrum Hartogsveld 111 kleine plantjes en 111 kleine bloempotjes tegen een scherpe prijs kunnen inkopen, 111 leuke inpakzakjes online besteld. Anni had een paar kilo chocolade eitjes gekocht en de uitvaartman 'Jan' had de leuke 'vrolijke Paasdagen' gedrukt en gesponsord.

Het was een geoliede machine: de één deed de plantjes in de potjes, de ander deed deze in een paashaas zakje, weer een ander voegde de chocolade eitjes toe en tot slot werd er een gezellige feestelijke strik met het kaartje toegevoegd.

In 2 uur tijd zat de klus erop. Vervolgens zijn al de attenties in mandarijn dozen gedaan en afgeleverd bij Lia.

Op donderdag 30 maart van 2 tot 7 zaten Maria en Lia, verkleed als paashazen, klaar om al de attenties aan de vrijwilligers uit te delen voor hun gasten, maar ook een attentie voor zichzelf.

Iedereen was blij verrast met deze leuke attentie en de organisatie kijkt terug op een gezellige en geslaagde actie, die voor herhaling vatbaar is.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken