Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sjiek diner 2023 in de Neng is zeer geslaagd

01jpg

Op 8 maart 2023 was er een sjiek diner in Dorpshuis De Neng in Hoogland.

Eens lekker uit eten dichtbij huis was een gedachte die bij het Zonnebloembestuur dit jaar opkwam.

Ons Dorpshuis De Neng biedt iedere maand de Dorpsdis aan, maar om eens louter en alleen met Zonnebloemgasten te dineren bleek een goed idee.

Na de uitnodiging kwam de inschrijving snel op gang. Er was afgesproken dat er plaats was voor 18 gasten. Dit aantal was snel bereikt. Uiteindelijk waren 2 gasten helaas ziek, dus dineerden er 16 gasten. Daarnaast waren er 5 vrijwilligers. Allen hadden het erg naar de zin.

Op een onvoorziene situatie na kwamen de gasten zelf naar de Neng. De 5 vrijwilligers staken tijdens het diner natuurlijk een helpende hand uit.

Van het diner werd gesmuld en ook de drankjes bevielen weer goed. De vrijwillige kookploeg van De Neng at na gedane arbeid zelf heerlijk mee.

Rest mij nog om alle medewerkers die hebben bijgedragen hartelijk te bedanken.

Met Nanda van De Neng zijn vooraf afspraken gemaakt, waardoor alles naar wens verliep. En de belofte is om dit zeker weer met een ander thema te herhalen.

Gasten en vrijwilligers dank voor deze fijne avond.

Janine van den Dool

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken