Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingo met snert

Zonnebloem afdeling

De eerste activiteit van het nieuwe jaar. Op het programma een bingo met leuke prijzen. En ondanks het weinig winterse weer buiten, liet iedereen zich de erwstensoep goed smaken!

Ruim voor de geplande tijd kwamen de eerste deelnemers al binnen. Nadat eerst een kop koffie was geserveerd, gingen de vaste spelleiders Henk en Nico "los" met de bingo.

In alle stilte wachtten de deelnemers af welk balletje uit de molen zou rollen. Je kon een speld horen vallen! Zodra het nummer was afgeroepen, keek ieder snel op “zijn” kaart om te zien of het nummer er bijstond. En natuurlijk werd ook even stiekem naar de buren gegluurd! Ken uw tegenstander, nietwaar?

Wie “Bingoooo….!” riep werd met afgunst bekeken. Nog meer als hij/zij inderdaad een goed rijtje getallen had, want dan mocht de gelukkige een leuk prijsje uitzoeken. Maar niet te lang getreurd. De spelleiders hielden de vaart erin en het volgende getal werd alweer afgeroepen.

Nadat enkele spelrondes waren gespeeld, werd de bingomolen aan de kant geschoven voor de lunch. Borden met dampende erwtensoep en brood met katenspek, oude kaas, e.d. werden geserveerd. De deelnemers lieten het zich goed smaken. Zij maakten van de gelegenheid gebruik om ook weer eens even lekker bij te praten met bekenden.

Na de lunch werden nog een paar rondjes bingo gespeeld. Tenslotte kreeg iedere deelnemer nog een drankje aangeboden, waarna iedereen met één of meer prijsjes weer naar huis ging.

Voor foto's van deze gezellige bingo met hollandse erwtensoep: klik hier

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken