Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Tuincentrum in Kortenhoef: de lente in aantocht

Zonnebloem afdeling

De eerste buitenactiviteit van het jaar brengt ons naar Tuincentrum Kortenhoef. Nog niet helemaal buiten, want daarvoor is het nog te fris. Maar in de kassen is ook genoeg te zien.

Reactie ingezonden door: Yvon

Na een prachtig, zonovergoten weekend met zalig weer, zijn wij met zo'n  25 gasten en evenveel vrijwilligers vanmorgen naar Kortenhoef gegaan om dat lentegevoel vast te houden. Helaas, de zon laat juist vandaag verstek gaan en is het buiten wat fris en nevelig. Maar binnen in de kassen zijn ook meer dan genoeg planten en bloemen te zien om de lente op te snuiven.

Elke gast is met "zijn" vrijwilliger door de kassen gewandeld. Er was voor iedereen wat te zien, van flamingo's tot super grote gouden appels. Kleurrijke zomerspulletjes en voorjaarsbloemen waren er in overvloed. In gedachten was men al aan het passen en meten waar het op de balkonnetjes zou passen.

Ook aan de inwendige mens was gedacht. In het restaurant een lekker "bakkie koffie" met een koekje, paaseitjes, saucijzenbroodjes...wie loopt daar niet voor?

Na al dit lekkers weer verder. Je komt tijd te kort om alles te bekijken. Sommigen raakten dan ook aardig achterop. Maar uiteindelijk kwam iedereen toch bij de uitgang terecht. Daar stond nog een verassing voor hen klaar: een bloembakje vol bolletjes. Kunnen wij thuis alvast aan het voorjaar wennen!

Al met al een zeer geslaagde ochtend!

 Voor meer foto's: klik hier

 

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken