Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Spelletjesmiddag in 't Vossenhol, Naarden

Zonnebloem afdeling

In restaurant 't Vossenhol bij Oud Valkeveen werden 19 april 2016 in een gezellige sfeer spelletjes gespeeld onder het genot van een drankje en .... met een pannenkoek toe!

Reactie ingezonden door At Breij

De kalender gaf aan: 19 april 2016. Op deze dag organiseerde de Zonnebloem een uitstapje naar Uitspanning Oud Valkeveen. Een hele rij auto's bracht een flink gezelschap daarheen. Het was niet moeilijk te vinden: de weg van Huizen naar Naarden en dan halverwege, rechtsaf tot het einde van de weg. Daar troffen we een pannenkoekenhuis. Dat was mooi meegenomen, want er waren ons pannenkoeken beloofd.

Het weer was buitengewoon fraai. Daarom zocht iedereen een lekker plekje op het grote terras. En weldra zaten we gezellig aan de koffie te genieten van de zon! Want zon hadden we nog niet veel gehad....

Daarna gingen de meesten naar binnen om de Oud-Hollandse spellen te spelen, die voor ons klaar waren gezet. Het werd een geanimeerde boel! Intussen trof ik een mevrouw, zeer slechtziend, nog steeds op het terras. Als vrijwilliger ging ik bij haar zitten en we kwebbelden honderd uit. Ze bleek een gezellige vertelster.

Na enige tijd zei ik haar, dat ik nog nooit op deze plek was geweest en daarom  foto's ging maken van alles wat er te zien was. De andere deelnemers zouden daar niet naar toegaan. De tijd was te beperkt en om oudere dames en heren van de glijbaan af te zien gaan of op de schommel te zien zitten.... iets te veel gevraagd. Maar mooi was het er wel. Veel goed onderhouden aanbod en makkelijk toegankelijk. Echt een aanrader. Met mijn kleinkind -nu nog maar 2- zal ik er zeker nog eens naar toe gaan.

Intussen waren de vriendelijke dames van de bediening al begonnen met het uitdelen van de pannenkoeken die de deelnemers hadden uitgekozen uit een lange lijst. We lieten ze ons heerlijk smaken. En natuurlijk was er tussendoor ook nog iets te drinken.

Al met al een fijn uitje om nog eens te herhalen. Met de hele stoet auto's ging het weer terug naar Huizen. Bedankt deelnemers, dat jullie voor zo'n gezellige sfeer zorgden! Daar worden wij, vrijwilligers, ook blij van. 

Om foto's te bekijken: klik hier

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken