Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Madurodam en Scheveningen

Zonnebloem afdeling

Twee toeristische attracties op één dag! In Madurodam ontdek je waar een klein land groot in is. Bij het wandelen op de pier kan de frisse zeelucht worden opgesnoven.

Reactie ingezonden door Helga Roman

Op dinsdag 14 juni begon de dag met regen, maar dat kon de pret gelukkig niet drukken. Voorzien van een heerlijk lunchpakket vertrok om 11.00 uur een groep van ongeveer 55 mensen richting Madurodam. We kwamen daar rond 13.00 uur aan en de meeste gasten zijn toen eerst in een rolstoel  met een vrijwilliger het park gaan ontdekken. Rond 14.00 uur even uitblazen in het restaurant met koffie of thee en heerlijk appelgebak. Daarna was er nog even tijd om een laatste rondje door Madurodam te maken.

Vervolgens ging iedereen weer terug in de bus op weg naar Scheveningen. Heel knap hoe de buschauffeur door alle smalle straatjes van Scheveningen manoeuvreerde. Het weer werd gelukkig steeds beter. Toen we in Scheveningen uitstapten, scheen zelfs het zonnetje  en was het heerlijk warm. De meeste gasten hebben, weer in de rolstoel, een gezellig rondje over de boulevard en de pier gemaakt en rond 16.30 u zat iedereen, moe maar voldaan, weer in de bus terug naar huis.

Het was een hele leuke dag met dank aan alle vrijwilligers die zich weer zo enthousiast hebben ingezet.

Voor de foto's: klik hier

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken