Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

High Tea bij de Theetuin in Eemnes

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 6 en donderdag 15 september 2016 bezochten wij de Theetuin in Eemnes, verscholen in het groen aan de rand van het Nationaal Landschap Arkemheen Eemland en de Valse Bosjes.

Voor de foto's van onze bezoekjes: KLIK HIER

De deelnemers werden rond 11.30u. naar de Theetuin gebracht om te genieten van een overheerlijke High Tea. Op beide dagen lieten de weergoden zich van hun allerbeste kant zien. Het weer was zonnig en lekker warm, zodat wij heerlijk buiten konden zitten.

Onder het genot van de koffie/thee vond de High Tea gretig aftrek en kon men eens lekker "bijkletsen" met de andere aanwezigen. Voor men het in de gaten had was het bijna al weer 15.00u., tijd om naar huis te gaan. Een wandelingetje door de tuin schoot er daardoor bij de meesten bij in.....

Al met al, een geslaagde activiteit op beide dagen!  

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken