Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Herfststukjes maken

Zonnebloem afdeling

De zomer is voorbij, de herfst begonnen. Bomen en planten zijn gekleed in hun prachtigste herfsttooi. Zulke mooie kleuren nodigen uit er op creatieve wijze mee te werken.

Voor de fotos van deze activiteit: KLIK HIER

Op 24 oktober 2016 kwamen ruim 30 deelnemers van de afdeling Huizen bij elkaar om herfststukjes te maken. Alle benodigde materialen daarvoor werden belangeloos ter beschikking gesteld door SONIA BLOEMEN, met bloemenwinkels in winkelcentrum Oostermeent en aan de Kerkstraat in Huizen.

Bij binnenkomst werden de deelnemers ontvangen met een kopje koffie. Daarna konden zij levensgrote fotos bekijken van activiteiten die eerder dit jaar werden georganiseerd. Niet alle fotos waren helaas even duidelijk. Een witte muur als projectiescherm bleek toch niet zo'n goed resultaat op te leveren als gedacht.

Na de lunch begon het "echte werk": de losse (plant-)materialen omtoveren tot een bloemstukje. Niet iedereen was hier natuurlijk even handig in, maar met wat hulp hier en daar werden toch mooie creaties gemaakt.

Na nog een drankje ging iedereen rond 14.00 met haar/zijn herfststukje weer huiswaarts.   

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken