Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Herfststukjes maken

Zonnebloem afdeling

De zomer is voorbij, de herfst begonnen. Bomen en planten zijn gekleed in hun prachtigste herfsttooi. Zulke mooie kleuren nodigen uit er op creatieve wijze mee te werken.

Voor de fotos van deze activiteit: KLIK HIER

Op 24 oktober 2016 kwamen ruim 30 deelnemers van de afdeling Huizen bij elkaar om herfststukjes te maken. Alle benodigde materialen daarvoor werden belangeloos ter beschikking gesteld door SONIA BLOEMEN, met bloemenwinkels in winkelcentrum Oostermeent en aan de Kerkstraat in Huizen.

Bij binnenkomst werden de deelnemers ontvangen met een kopje koffie. Daarna konden zij levensgrote fotos bekijken van activiteiten die eerder dit jaar werden georganiseerd. Niet alle fotos waren helaas even duidelijk. Een witte muur als projectiescherm bleek toch niet zo'n goed resultaat op te leveren als gedacht.

Na de lunch begon het "echte werk": de losse (plant-)materialen omtoveren tot een bloemstukje. Niet iedereen was hier natuurlijk even handig in, maar met wat hulp hier en daar werden toch mooie creaties gemaakt.

Na nog een drankje ging iedereen rond 14.00 met haar/zijn herfststukje weer huiswaarts.   

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken